Elfoglalták Thuryt

Thury zászlaja

A Bolgajna Rangi Köztársaság hivatalos címére levél érkezett. A Thury tartomány jelenlegi vezetője Papp Bertalan György bejelentette hogy a háborút elvesztették és a nép védelme érdekében megadták magukat.

Thury vezetőjének személyes levele a csaták elvesztéséről:

Sajnálom de a Kréta Egyesület mostani vezetője Hanics Luca megszegte az Armonikai egyezményt és újra függetlenítette a Kréta Egyesületet.  Engem rákényszerített a tagságra és megvonta Bolgajnától  a Thury tartományt. Kérlek segítsetek hogy ezt az undorító és áruló lázadást mihamarabb leverjük. Válaszukat és (segélyüket) előre is köszönöm.”

A főváros menekültsegélyt ajánlott a Thury tartomány lakóinak, egyenlőre nem érkeztek menekültek.

Bolgajna hivatalos levelében ezt üzente a tartomány népnek:

Mint azt a nyilatkozat kimondja a Bolgajnai Rangi Köztársaság nem ismeri el a Kréta nemzetet újra “felszabadítók” mozgalmát. A jelenlegi posztkréta pártiak terrorcselekménye amely erőszakosan kényszeríti a helyi lakosságot az állampolgárság felvételére túl fejletlen ahhoz hogy hivatalos tagsági papírokat adjon ki ezért a bolgány állam jelenleg nem tekinti a kényszerített Thury lakókat a terrorszervezet részének. Sajnálatos módon valószínűleg a közeljövőben nem tudunk küldeni haderőt. Az állam egy kérésel fordul a  tartomány felé: Kérjük tartsanak ki és szerezzék vissza fővárosukat, fontos hogy legalább az urbanizált területek Bolgajna fennhatósága alatt álljanak. Ne féljenek, a nép és a kormány fenn fogja tartani a hatalmát keleti tartományunk fölött, és újra boldogan élhetnek egymás mellett Thury népei.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com.

%d blogger ezt szereti: